Vacatures

VACATURES BIJ ADDING, PRAKTIJK VOOR TANDHEELKUNDE

Wil jij werken bij Adding, Praktijk voor Tandheelkunde? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Staat je gewenste functie er niet bij of zijn er geen vacatures? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.

Wie zijn wij?

Sinds 1992 is onze praktijk gevestigd in Oosterwolde. In de loop der jaren is de praktijk gegroeid en daarmee is het takenpakket ook flink uitgebreid! Behalve algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen, bruggen en uitgebreide reconstructies. Mensen en hun wensen staan in onze praktijk centraal. Wij hechten waarde aan zorgvuldig te werk gaan: zowel in tandheelkundig opzicht als in de omgang met onze patiënten. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn kernwoorden die bij ons passen.

Bel voor meer informatie naar 0516-513739 of stuur je CV met sollicitatiebrief naar info@tandartspraktijkadding.nl.

Praktijk-7

Tandarts 

Ben jij een startend Tandarts en op zoek naar een praktijk waar jij verder kunt ontwikkelen in een hecht en gezellig team in Oosterwolde? Solliciteer dan nu! Tandmeester B.V. is op zoek naar een tandarts voor 1 tot 4 dagen per week. Zit je in de laatste fase van je opleiding? Ook dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 4 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 6 preventie assistenten, 3 tandartsassistenten, 5 orthodontie assistenten en 3 baliemedewerkers die zich met hart en ziel inzetten. Met 6 ruime behandelkamers, 1 röntgen kamer en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken zoals Cerec en Esthetische tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals implantologie, prothetiek, orthodontie, endodontologie en parodontologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

  •  Een diploma tandheelkunde
  • Bent BIG geregistreerd
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Bent 2 tot 4 dagen beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Werken in loondienst of zelfstandige voor 16-32 uur per week 
  • Je maakt gebruik van A-merk materialen
  • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
  • Goed gevulde en gevarieerde agenda
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving
  • Personeelsfeest, Kerstborrel, etentjes met het team en andere activiteiten!

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ineke Mulder via telefoonnummer 0683366876.

Stuur ons een bericht