Vacatures

VACATURES BIJ ADDING, PRAKTIJK VOOR TANDHEELKUNDE

Wil jij werken bij Adding, Praktijk voor Tandheelkunde? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Staat je gewenste functie er niet bij of zijn er geen vacatures? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.

Wie zijn wij?

Sinds 1992 is onze praktijk gevestigd in Oosterwolde. In de loop der jaren is de praktijk gegroeid en daarmee is het takenpakket ook flink uitgebreid! Behalve algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen, bruggen en uitgebreide reconstructies. Mensen en hun wensen staan in onze praktijk centraal. Wij hechten waarde aan zorgvuldig te werk gaan: zowel in tandheelkundig opzicht als in de omgang met onze patiënten. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn kernwoorden die bij ons passen.

Bel voor meer informatie naar 0516-513739 of stuur je CV met sollicitatiebrief naar info@tandartspraktijkadding.nl.

VACATURE TANDARTS (16-24 UUR P/W)

Als mondzorgprofessional ben je authentiek en zelfstandig. Je doet je werk met hart en ziel en staat voor je patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent ook de kracht van samenwerking.

Waar je gaat werken:

Onze gezellige praktijk kent een team van medewerkers die zich met hart en ziel inzetten en is gevestigd in Oosterwolde. Met zes ruime behandelkamers is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. De praktijk heeft een goede naam opgebouwd met een groot en trouw patiëntenbestand. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn trefwoorden die bij ons passen.

We verwachten:

Voor onze praktijk zoeken wij een gedreven tandarts. Een tandarts die het beste uit zichzelf en uit het team wil halen. Je beschikt over:

 • Een diploma tandheelkunde
 • Bent BIG geregistreerd
 • Beheerst de Nederlandse taal
 • 2 tot 3 dagen beschikbaar (bij voorkeur op de woensdag/donderdag of vrijdag)

 

We bieden:

 • Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.
 • Werken kan in loondienst of als zelfstandige
 • Je maakt gebruik van A-merk materialen
 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
 • Goed gevulde en gevarieerde agenda 

Interesse?

Bel/app met Ineke Mulder 06-83366876 

of mail naar ineke@tandartspraktijkadding.nl


 

TANDARTS- /PREVENTIE ASSISTENT (32 UUR P/W)

Bij Tandartspraktijk Adding zijn wij per september 2022 op zoek naar een tandarts- preventie assistent. Jij bent de rechter of linkerhand van de tandarts tijdens het assisteren en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. In de behandelkamer heb je verschillende verantwoordelijkheden zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en maak je röntgenfoto’s en verzorg je de sterilisatie & schoonmaak werkzaamheden. Verder verricht je als preventie-assistent handelingen in de mond van de patiënten, maar altijd onder toezicht van de tandarts. De taken en verantwoordelijkheden die je als preventie-assistent hebt zijn o.a. tandsteen verwijderen boven het tandvlees, röntgenfoto’s maken, gebitsafdrukken nemen en voorlichting geven over mondverzorging.

 

Hoe ziet onze praktijk eruit?
Onze gezellige praktijk heeft een team van 5 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 6 preventie assistenten, 3 tandartsassistenten, 5 orthodontie assistenten en 3 baliemedewerkers die zich met hart en ziel inzetten. Met 6 ruime behandelkamers, 1 röntgen kamer en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken zoals Cerec en Esthetische tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals implantologie, prothetiek, orthodontie, endodontologie en parodontologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

 

Wat neem jij mee?
Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een MBO-diploma tandartsassistente, tandheelkundige werkervaring of bent bezig met de opleiding/cursus tandartsassistente
 • Gastvrije en klantgerichte houding
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Bent 4 dagen beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Wat bieden wij?
Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Contract voor 12 maanden
 • Arbeidsovereenkomst voor 32 uur
 • Reiskostenregeling, 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld
 • Korting op fitnessabonnement
 • Goede pensioenregeling bij PFZW
 • Deel uitmaken van verschillende projecten o.a. ‘Gewoon Gaaf’
 • Mogelijkheid om bijscholing van preventie assistent en orthodontie assistent
 • Personeelsfeest, Kerstborrel, etentjes met het team en andere activiteiten!
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Daphne van Stiphout via werkenbij@denteam.nl of via telefoonnummer 0657319218. Ook bereikbaar via Whatsapp. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ineke Mulder via ineke@tandartspraktijkadding.nl of telefoonnummer 0683366876.

Stuur ons een bericht