OVER ONS

Sinds 1992 is onze groepspraktijk gevestigd aan de Snellingerdijk in Oosterwolde. Eerst op nummer 60A en later op nummer 39A. In de loop der jaren is onze praktijk flink gegroeid. 

Naast alle algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies. We werken met Cerec zodat u slechts een keer hoeft langs te komen voor een nieuwe kroon. 

DE PRAKTIJK

We hebben in onze praktijk 6 moderne behandelkamers en een aparte röntgenruimte. We zijn een moderne en goed geoutilleerde groepspraktijk met een ISO 9001 certificering. Momenteel werken er bij ons 3 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 9 preventieassistenten, 2 tandartsassistenten, 3 receptie/administratie en 1 praktijkcoördinator.

Bijna al onze tandartsassistenten hebben een extra opleiding gevolgd tot preventieassistent en kunnen hierdoor meer taken verrichten. Om elke behandeling een perfect resultaat neer te kunnen zetten, werken we samen met verschillende partijen.

Team Adding
Iso9001
Iso

MISSIE

Patiënten en hun wensen staan bij ons centraal. Wij streven ernaar bij elke behandeling een perfect resultaat neer te zetten. We hechten waarde aan zorgvuldigheid in zowel tandheelkundig opzicht als in de omgang met patiënten. Wij willen een zeer professionele en moderne groepspraktijk zijn en blijven, ook in tijden van grote veranderingen in de gezondheidszorg.

VISIE

Wij willen een groepspraktijk creëren waar patiënten jaarrond terecht kunnen voor alle voorkomende behandelingen waarbij grote waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van onszelf, ons personeel en het volgen van innovatie binnen tandheelkunde.

HISTORIE

Rob en Nynke Adding hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie in Utrecht in 1983. Nynke studeerde in 1984 af als mondhygiëniste, Rob volgde in 1987 en studeerde af aan de universiteit van Utrecht als tandarts. Eind jaren '80 verhuisden ze samen naar Den Haag en hadden hier een eigen praktijk.

Op 1 juni 1992 hebben Rob en Nynke Adding het woonhuis en praktijk aan de Snellingerdijk 60A overgenomen van tandarts Marc Alberts die de opvolger was van tandarts Pieter Hummel. Op deze locatie werd lang op twee kamers gewerkt met enkele assistentes. Koffie- en lunchpauzes waren destijds gewoon aan de keuken tafel in het woonhuis. De wens om een groter pand te betrekken ging in 2002 in vervulling. Er werd een nieuwe praktijk gebouwd met vier behandelkamers op Snellingerdijk 39A. De twee extra behandelkamers van het nieuwe pand betekenden ook extra personeel en meer patiënten! Na een aantal jaren werd ook het nieuwe pand te krap.

VERBOUWING SNELLINGERDIJK 39A

In 2009/2010 werd het pand verbouwd en werden er twee extra behandelkamers, een aparte röntgenruimte, techniekruimte, kleedkamers voor het personeel, een ruim kantoor en een grote kantine bijgebouwd. De droom die Rob tijdens zijn studententijd had, namelijk een grote moderne groepspraktijk is met de komst van twee extra tandartsen gerealiseerd.

Mede door de groei die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt is ons takenpakket ook flink uitgebreid. Naast algemene tandheelkundige behandelingen bieden we ook behandelingen aan op het gebied van orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies.

ISO 9001-CERTIFICAAT

U wilt natuurlijk zeker weten dat u in goede handen bent wanneer u naar de tandarts gaat. Daarom is het fijn om te weten dat onze organisatie een ISO 9001-certificaat heeft gehaald waarin staat dat de praktijk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Tandartsenpraktijk Adding in Oosterwolde heeft zo'n certificaat.

Op 1 oktober 2014 is ons het ISO 9001-certificaat uitgereikt. Hier zijn wij heel erg blij mee! Dit betekent dat het hele team is getraind in kwaliteitsbewustzijn en alle werkprocessen op papier staan. Nynke Adding is getraind in kwaliteitsmanagement. Elke 2 jaar wordt de praktijk getoetst door Roozeboom Consulting

Met het behalen van het ISO 9001-certificaat voldoet onze praktijk aan de hoogste kwaliteitseisen die aan een tandartspraktijk gesteld mogen worden. Hierbij kunt u denken aan hygiëne, wet- en regelgeving, patiënttevredenheid, tandheelkundige richtlijnen en protocollering van alle handelingen. Onze praktijk is de eerste tandartspraktijk in Oostellingwerf met een ISO 9001-certificering, hier zijn wij natuurlijk erg trots op!

Het certificaat moet elke 2 jaar opnieuw verdiend worden.  De praktijk en de organisatie ervan worden opnieuw tegen het licht gehouden en getoetst naar de laatste eisen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

TANDTECHNIEK

Voor tandtechniek werken we samen met Tandtechnisch loboratorium Dentalis in Gorredijk.  Een kleinschalig tandtechnisch laboratorium met al meer dan 30 jaar ervaring. Het laboratorium is gevestigd aan de H.Ringenoldusstraat 47 te Gorredijk. Het team van Dentalis bestaat uit 7 mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van frame’s en protheses. Sinds 2017  een eigen frame technieker in huis, waardoor ze eigen frames kunnen maken en repareren. Kwaliteit, een goede service en persoonlijk contact. Meer info: https://dentalisgorredijk.nl