implantaat banner

Implantologie bij Adding

Mist u één of meerdere tanden? Met tandimplantaten is het mogelijk om een blijvend stralende lach te krijgen.

Implantaat consult? Online aanmelden >>

TANDIMPLANTATEN

Mist u één of meerdere tanden? Met tandimplantaten is het mogelijk om een blijvend stralende lach te krijgen. Wij leggen u graag uit wat tandimplantaten precies zijn.

EEN TANDIMPLANTAAT

Een implantaat is een vervanging voor uw eigen tandwortel. Implantaten zijn een soort kleine schroefjes, gemaakt van titanium en bekleed met biocompatibel materiaal. Titanium is een materiaalsoort dat door het lichaam goed geaccepteerd wordt. Dit is belangrijk omdat het implantaat in de kaak wordt geplaatst. Wanneer het implantaat is vastgegroeid, kan er een brug, kroon of volledige prothese op de implantaten gezet worden. Deze worden voor u op maat gemaakt door de tandtechnicus. Bij Tandartspraktijk Adding werken we samen met Dentalis in Gorredijk.

Implantaten zijn een blijvende oplossing: zo heeft u altijd een stralende lach. Nog een voordeel van implantaten is dat deze schroefjes aanvoelen als een deel van uw gebit. Wanneer de implantaten goed worden onderhouden, gaan ze jaren mee.

implantaat
Henri J.J. Uijlenbroek

Uitbreiding werkzaamheden.

Van onze praktijk is bekend dat mensen en hun wensen centraal staan. Wij hechten waarde aan zorgvuldigheid, in zowel tandheelkundig opzicht als in omgang met onze patiënten. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn trefwoorden die bij ons passen.

Die deskundigheid is onlangs uitgebreid met Henri J.J. Uijlenbroek. Hij is sinds 1988 als tandarts werkzaam. Van 1988 tot 1999 in Duitsland en van 1999 tot 2020 in Joure. In 1990 is Henri Uijlenbroek begonnen met Implantologie, en sinds 2005 NVOI erkend implantoloog. Hij verzorgt voor ons de kleine kaakchirurgie en de implantologie. Dat heeft voor u als voordeel dat er minder snel naar de kaakchirurg verwezen hoeft te worden en de gehele behandeling op één locatie uitgevoerd kan worden.

Henri Uijlenbroek versterkt ons team op de vrijdag.

 

 

KOSTEN IMPLANTAAT

De kosten van implantaten worden soms gedeeltelijk vergoed door de basisverzekering. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw specifieke situatie en het pakket dat u bij uw zorgverzekeraar afneemt. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over tandimplantaten? Download dan de onderstaande brochure van het Ivoren Kruis. Heeft u een andere vraag? Of staat de informatie die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stuur ons een bericht